GALNET ELITE DANGEROUS


26 GENER 3305

Aquí estan les històries principals d’aquesta setmana:

Kaeso Mordanticus, líder del grup aïllacionista Nova Imperium, ha estat executat pel senador Denton Patreus. Tots els membres coneguts del grup van ser condemnats a mort com a part d’una purga sistemàtica, i els ciutadans que van donar suport a Nova Imperium van ser arrestats per traïció. Nova Imperium manté el control del sistema Paresa, però amb la base de poder de l’organització destruïda, ja no representa una amenaça per al tron imperial. 


La decisió de l’Organització de Salut Interestel·lar (OHI) d’aprovar els nanomedicaments de Vitadyne Labs ha estat condemnada per Utopia. Simguru Pranav Antal va emetre una declaració en la qual acusa la OHI de permetre que Vitadyne robi i repliqui la tecnologia nanomédica utòpica únicament per al seu benefici financer.

En notícies relacionades, Vitadyne va llançar una iniciativa per a establir una nova planta de producció farmacèutica. Neomedical Industries, que subministra a Alliance i sistemes independents, i Vandermeer Corporation, que opera exclusivament en l’espai federal, han estat convidats a competir per una llicència de distribució. 


La misteriosa desaparició de l’actriu Consola Knight i la tripulació del seu iot ha afectat la confiança en els viatges espacials comercials, afectant negativament moltes empreses. Es planeja un servei commemoratiu per a honrar la carrera de Knight, però ha estat eclipsat per rumors de segrestos i desintegracions en el hiperespacio.


Finalment, una sol·licitud de materials extrets de l’Omega Mining Corporation ha conclòs. Pilots independents van lliurar grans quantitats de matèries primeres, que s’utilitzaran per a construir un port estel·lar Orbis en el sistema Stuemeae FG-I d7561. El port estel·lar servirà com a centre per a la recerca científica, reunint dades sobre el forat negre supermasivo en el centre de la galàxia. 

I aquestes són les històries principals d’aquesta setmana.