Xiaomi ja s’ha convertit en tot un referent quant a tecnologia de qualitat i barata, sembla que en els últims mesos està encertant per complet amb els seus nous productes. En la seva última presentació van revelar que aviat hi hauria un nou altaveu entre la seva gamma de productes: es tracta del Xiaomi AI Speaker Mini, amb les mateixes prestacions que el seu antecessor, el Xiaomi El meu Ai Speaker, però en una grandària molt més compacta. Ja sabeu que des que Xiaomi presenta els seus productes a la Xina fins que podem comprar-ho poden passar unes setmanes, però us anticiparem totes les novetats que porta aquest altaveu intel·ligent.

相关图片
AI XiaoMi

Xiaomi La meva AI Speaker mini i la seva dura competència a la qual pretén vèncer

Aquest nou altaveu de Xiaomi és l’aposta de la popular marca xinesa per a fer-se un buit en el mercat d’assistents per veu, un mercat prometedor que pot revolucionar la nostra vida diària. Els dispositius intel·ligents més populars fins al moment han estat els altaveus Amazon Alexa, Google Home o l’Apple HomePod. Però, estarà el Xiaomi La meva AI Speaker mini a l’altura de la seva dura competència?

Funcions: què pot fer aquest nou altaveu intel·ligent

La principal característiques d’aquest altaveu és la seva funció d’assistent personal, al qual podrem demanar-li que revesteix la nostra agenda, que fixi recordatoris, preguntar-li com està el trànsit en la nostra zona, conèixer el pronostico del temps… Com és normal, aquest altaveu estarà integrat amb el sistema SmartHome de Xiaomi pel que promet poder integrar-se amb altres dispositius i així crear una autèntica llar intel·ligent. A més, podrà transmetre àudio des de diferents plataformes de música online compatibles amb el dispositiu i reproduir fins a 35 milions de cançons i audiolibros de la pròpia col·lecció de Xiaomi.

Mi AI Speaker Diseño
AI Life

Disseny i controls físics

Aquest nou altaveu intel·ligent està pensat per a ser controlat mitjançant la nostra veu, no obstant això també disposa de quatre botons en la part superior que funcionen com a control de volum, reproducció i micròfon. A més, en la part central trobarem un LED que canvia de color segons la tasca que estigui executant i té 4 micròfons situats en els extrems per a poder controlar-ho amb precisió.

El so sortirà per la part inferior del dispositiu, per la qual cosa està lleugerament separat perquè pugui treure el so amb claredat. Així gaudirem d’una millor qualitat de so. El seu disseny és minimalista, cap en el palmell de la mà i té les vores arrodonides donant-li una sensació de calidesa per a integrar-se fàcilment entre els altres elements de la nostra llar. Estarà fabricat completament en plàstic.

Característiques tècniques: el secret està a l’interior

Aquest altaveu tindrà incorporat un processador Cortex A7 quad-*core amb 1.2 GHz de potència i utilitzarà Wi-Fi 2.4HZ i bluetooth 4.1, com ja hem dit a més inclou 4 micròfons integrats igual que que petits altaveus. Tot això li permetrà treballar de forma fluida. No obstant això, quant a so es refereix, sembla que l’altaveu no tindrà un so molt potent ja que aconseguirà els 2 watts amb una impedància de 4 ohmnios i una sensibilitat de 78 db. Haurem d’esperar que surti oficialment per a comprovar aquesta dada.

Connexions i sortides

El Xiaomi La meva AI Speaker mini només disposa d’una entrada micro USB, la resta de connexions es realitzaran a través de WIFI (la qual cosa li permetrà connectar-se a internet) i Bluetooth 4.1 fins a 10 metres (per a poder connectar-se a altres dispositius). No obstant això, l’altaveu no porta bateries incorporades pel que haurà d’utilitzar-se endollat al corrent mitjançant un adaptador de corrent.

Aplicació de control

Gairebé tots els gadgets d’aquesta companyia es poden controlar des de la seva pròpia aplicació, i aquest altaveu no serà menys: a més de poder controlar el nostre sistema XiaomiSmart Home mitjançant l’altaveu, també podrem controlar-lo mitjançant l’aplicació La meva AI per a garantir el control de música a través de nostra tablet o telèfon intel·ligent. Serà compatible amb iOS i Android.

Preu i disponibilitat del nou Xiaomi La meva AI Speaker mini

L’altaveu intel·ligent de Xiaomi sortirà al mercat per uns 22 euros al canvi, es preveu que es posi a la venda a partir del 3 d’abril per al mercat Xinès, tanmateix això també implica que possiblement el sistema d’assistència només funciona en xinès. De fet això ja va passar amb el seu predecessor, l’assistent del qual només estava en aquests idiomes. Haurem d’estar atents a l’impacte d’aquest altaveu i veure si Xiaomi està disposat a llançar-se al mercat internacional amb aquest nou altaveu intel·ligent.