En el mercat de telèfons mòbils en 2019, les marques independents ja no tindran l’oportunitat de llançar gradualment la competència en el mercat principal, mentre que les de les marques de primera línia globals començaran la recerca i el desenvolupament, la innovació, la marca i el mercat global. Fa anys, alguns dels fabricants de productes han dit al mercat que la competència d’aquest any en productes de telèfons mòbils se centrarà en 5G, pantalla completa, pantalla plegable, intel·ligència artificial, etc.


Huawei, la marca més gran de telèfons intel·ligents domèstics, va llançar oficialment el seu primer telèfon mòbil 5G en la conferència MWC d’aquest any a Barcelona, ​​i es presenta en forma de pantalla plegable.

Huawei Mat X el producte més innovador de la línia de productes actual de Huawei, Mat X està equipat amb una banda basi de 5G. Està equipat amb un xip de terminal multimodo 5G amb procés de 7nm i Balong 5000. La taxa de descàrrega màxima teòrica pot aconseguir els 4.6 Gbps. A causa de la pantalla plegable, adopta un disseny de bateria dual, té una bateria gran de 4500mAh i admet una càrrega ràpida de 55W.

Huawei ho defineix internament com una nova generació, com 5G, pantalles plegables, IA i futures interaccions.

El Mat X té un preu inicial de US$2.600 i sortirà a la venda a mitjan aquest any.
Això supera la xifra de US$1.980 del Fold de Samsung, encara que una vegada que es tenen en compte els impostos, la diferència hauria de ser menor.
Richard Yu, cap de dispositius de consum de Huawei, va reconèixer que el Mat X era “molt car”, però va dir que esperava que es reduís amb el temps.
Segons Zoe Kleinman, reportera de tecnologia de BBC, el Mat X va ser ben rebut, encara que el preu no va caure bé entre els assistents a l’esdeveniment.
“Aquest preu i les controvèrsies més àmplies de Huawei amenacen amb actuar com un element dissuasiu fins i tot per als més adinerats interessats a ser els primers a tenir el dispositiu.