GALNET ELITE DANGEROUS

 

 

 

28 DE MARÇ DE 3305

Aquí estan les històries principals d’aquesta setmana.

La Terminal de Archambault roman sota el control dels Nens de Tothos. La negociació amb el líder del culte, Barnabas Col·le, ha resultat inefectiva fins al moment. 

Malgrat l’evidència que suggereix que la deïtat Tothosva ser creada per Col·le, diverses naus civils han viatjat al sistema Chun Tstar per a unir-se al culte.

El corresponsal de delictes Ethan Takahashi, del Federal Times, va lliurar aquest informe:

“Els sacrificis rituals ja han començat, segons una esgarrifosa transmissió del líder de culte Barnabas Col·le. Afirma que aquestes morts conduiran a una cerimònia final, quan el dispositiu Llucifer serà detonat. Dotzenes de ciutadans de Starport ja es temen morts a les mans dels cultistas “.

Taja Gavaris, el nou CFO de Rackham Capital Investments, va ser acusat d’ocultar un fons criminal. Es creu que Gavaris s’està preparant per a desafiar al CEO Zachary Rackham pel lideratge de la companyia, continuant una rivalitat que es remunta a anys enrere quan els dos suposadament operaven com a pirates.


En altres notícies, una beina criogènica intacta s’ha recuperat d’un lloc d’avançada abandonat una vegada utilitzat pels adoradors de Déu llunyà. Es desconeix qui ocupa el pod, però les primeres indicacions suggereixen que és un dels adherents que va gravar els registres d’àudio descoberts prèviament en el lloc.

Finalment, l’Ancoratge de l’Explorador es va obrir oficialment a la regió del Centre Galàctic. El port estel·lar de Orbis s’ha construït en el sistema Stuemeae FG-I d7561 com a part de l’expedició Distant Worlds II.

I aquestes són les històries principals d’aquesta setmana.