El Oppo Find X és el telèfon intel·ligent insígnia de 2018 de la sèrie Oppo Find i es Llança el 19 de juny de 2018 a París per Oppo. El Find X presenta un disseny diferent al dels Telèfons intel·ligents tradicionals, ja que Té una pantalla AMOLED corba, sense bisell, sense retallades és una de les coses més impressionants en el disseny de productes mòbils que veurà en aquests dies. I després el completa amb l’estructura lliscant motoritzada que allotja les cambres del davant i del darrere i Altres parts i peces interessants.

El telèfon Té Una relació pantalla / cos del 93,8% el que marca el DISPOSITIU amb els bisell més fins del Mercat durante sumi Llançament.

Tot el que incorpora aquest telèfon es podria Dir que podria ser un mòbil precursor per a la millor de la tecnologia de telecomunicacions.

Oppo Find X

Especificacions

Està alimentat pel processador Qualcomm Snapdragon 845, 8 GB de RAM, 256 GB d’emmagatzematge i funciona amb Android 8.1 (Oreo), que és Color US personalitzat. La finestra emergent conté la càmera frontal de 25 MP i la càmera del darrere doble de 16 + 20 MP. També té una bateria de 3.730 mAh i és alimentat per una càrrega ràpida per cable VOOC. L’edició Lamborghini Del telèfon ve amb un emmagatzematge de 512 GB i és compatible amb la càrrega ràpida per cable SuperVOOC que pot carregar de 0 a 100% en 35 minuts.

Segons Oppo, Find X serà el seu primer telèfon amb LTE global Compatibilitat que és crucial perquè l’empresa ingressi en el mercat europeu i nord-americà, el telèfon no admet escàner d’empremtes dactilars per desbloquejar el dispositiu i, en canvi, es basa en el reconeixement facial conegut com O-Face, que es realitza mitjançant la finestra emergent que pren tan sol 0.5 seg. per obrir i desbloquejar el telèfon.

La càmera selfie té 3D Smart Selfie Capture que pot simular diversos efectes d’il·luminació per a la il·luminació de retrat i té una funció 3D Emoji, mentre que la càmera del darrere dual pot reconèixer 800 escenes en 20 escenaris (Aliments, Mascotes, Neu, etc.)